dilluns, 10 de març del 2008

ENS ESCRIVIM

Els alumnes de l'aula d'acollida del nostre institut participen en l'activitat ENS ESCRIVIM. Els altres centres que hi participen són l'IES Antoni Torroja i l'IES La Segarra (Cervera), l'IES Guissona (Guissona), l'Escola La Salle (La Seu d'Urgell), l'IES Aubenç (Oliana) i l'IES Francesc Ribalta i l'escola Arrels II (Solsona). A principi de curs es van establir unes parelles lingüístiques per tal d'intercanviar correspondència amb companys d'altres aules d'acollida. Durant el primer trimestre ens vam escriure una postal i en aquest segon trimestre ens hem fet arribar una carta.



Feia molts dies que esperàvem la resposta a les nostres cartes i avui, finalment, hem pogut obrir les cartes del nostres companys i llegir tot el que ens hi explicaven.
Al mes de maig hi ha prevista una trobada de tots els participants en aquesta activitat per tal de conèixer-nos, intercanviar impressions i passar un dia plegats fent diverses visites i activitats. Us mantindrem informats a mesura que coneguem més detalls!